Partilotterier för dig som älskar överraskningar

Är du en van casinohaj som har tröttnat på Poker, Slots och betting? Du kan vara lugn, det finns gott om andra roliga alternativ där du kan dra hem en rejäl hacka. Ett mycket populärt spelsätt är lotterier i någon form. Kanske brukar du ibland unna dig en trisslott eller spela på Bingo? Det finns en annan sorts lotter som är mycket roliga, nämligen partilotterier. Partilotterier ägs av olika politiska partier och fungerar ungefär som lotter i allmänt. En av de populära partilotterer är Socialdemokratiska Arbetarpartiet som äger Kombilotterier. Kombilotteriet är ett lotteri som funnits i över 30 år. Under dessa åren har Kombilotteriet gjort nästan 1 000 människor till miljonärer.

En fördel med många lotterier är att du kan prenumerera på lotter varje månad. Beroende på vilka partilotterier du väljer att spela för, har du tusentals chanser till att bli rik. Många partilotterier erbjuder prenumerationer och då får du lotten direkt hem i brevlådan. Enkelt, spännande och roligt vardagsnöje varje månad. Om du gillar ett särskilt parti mer än något annat kan du såklart välja att spela för just deras partilotterier. Förutom folkpartiets partilotterier och Socialdemokratiska arbetarpartiets lotteri, finns många andra att välja på.

Stor chans till vinst med partilotterier

Just kombilotteriet är ett av de lotterier som har stor vinstutdelning. Ungefär var tredje lott ger vinst, en ovanligt hög snittnivå. När du prenumererar på lotteriet får du vara med på dragningar varje vecka. Trots att stora vinster delas ut måndag till torsdag, är ändå fredagen den bästa dagen. På fredagar, varje vecka i månaden, delas nämligen de saftiga miljonvinsterna ut. Om du som spelare väljer att prenumerera i minst tre månader får du förmånen av att delta i jackpottdragningen. Denna sker kvartalsvis och vinsterna kan vara på många miljoner kronor. Så, oavsett vilka partilotterier du väljer att spela hos, kan du räkna med mer spänning i vardagen. Som prenumerant får du chansen till miljonvinst varje vecka.
Partilotterier kan göra dig galet glad